Menu

Optimizare SEO

Prezenta online a site-ului nu este suficienta atat timp cat nu aveti si optimizare SEO pentru el. Optimizarea unui site reprezinta cea mai sigura si eficienta metoda pentru a creste vanzarea produselor sau serviciilor online. Apeland la Vireco Design veti avea rezultate garantate in prima pagina in Google pentru cuvintele cheie care va reprezinta site-ul sau domeniul de activitate.

SEO on site

Inainte de a va putea oferi servicii SEO pentru compania dumneavoastra, trebuie sa realizam etapa de SEO on site. Prin analiza site-ului si efectuand anumite proceduri specifice serviciilor SEO, ne vom asigura ca etapele de link building si link baiting vor produce rezultate de top pentru compania dumneavoastra. Dupa analiza completa a site-ului va putem oferi recomandarile noastre privind navigatia site-ului, Meta tag-uri si structura interna a link-urilor din site. Toate aceste etape va vor aduce clasari de top in motoarele de cautare.

Analiza concurentei

Vom cerceta competitorii dumneavoastra, astfel încat putem afla exact ce plan de optimizare SEO este necesar pentru a va pune mai presus de concurenta si vom stabili o strategie pentru a asigura viitorul dumneavoastra in mediul online. Vom raspunde la întrebarile:

  • Merita sa intram pe aceasta nisa?
  • Vor merita eforturile de lunga durata?
  • Vom reusi sa depasim concurenta?
  • Cat de rapid?
  • Care sunt atuurile noastre?
  • De ce concurenta are succes?

Analiza cuvinte cheie

Pentru a ințelege care este prezenta dumneavoastra online, vom analiza poziia site-ului dvs. web în rezultatele motoarelor de căutare. Dupa aceea, vom sugera o lista de cuvinte cheie, in scopul de a da afacerii tale startul perfect pentru a va menține în fruntea concurentei. În cazul în care vom porni de la zero, Optimizarea SEO va fi mult mai usoara. Pe masura ce site-ul dumneavoastra va creste vom implementa strategii SEO profesionale.

Link Building

Link building este procesul prin care se urmareste obtinerea de cat mai multe link-uri catre site-ul tau, fiind cel mai important pas in promovarea companiei sau afacerii tale online.
Link building este unul dintre cele mai folositoare instrumente de care veti avea pentru a urca in topul pozitiilor motoarelor de cautare. Bazat pe analiza cuvintelor cheie si a concurentei, vom crea un plan prin care veti beneficia de optimizare SEO in cele mai importante motoare de cautare, Google, Bing si Yahoo.

Pret optimizare SEO

Preturile noastre pentru servicii SEO incep de la 50 euro pe luna si includ toate elementele mentionate mai sus.

Leave a comment

back to top