Menu

Cine suntem

Vireco Design este o agentie de design web din Slatina, judetul Olt cu o experienta de peste patru ani in dezvoltarea site-urilor de prezentare si a magazinelor online pe platforme de management al continutului (CMS) precum Joomla, WordPress, Magento sau Drupal. Fie ca este vorba de un site de prezentare, un portal, o revista sau un ziar online, avem solutia potrivita pentru cerintele oricarui client.

Avantaje

Suntem o echipa experimentata si oferim clientilor servicii de calitate pentru toate bugetele. La fiecare pagina web realizata oferim optimizarea pentru motoarele de cautare  (SEO on-page), mentenanta, precum si alte servicii web conexe.

Cum lucram?

Inainte de inceperea fiecarui proiect, stabilim impreuna solutia care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra . Nu ne mai ramane de facut decat sa ne apucam de treaba si sa ducem proiectul la bun sfarsit intr-un timp cat mai scurt si conform cu cele stabilite cu clientul.

Principii

Cele mai importante principii ale agentiei Vireco Design sunt calitatea si seriozitatea in relatia cu clientul. Oferirea unor servicii de calitate, reprezinta cea mai buna carte de vizita si cel mai eficient mod de a va castiga increderea si de a ne face recunoscuti in web design.

Leave a comment

back to top